Over ons

De naam “Kinovi” ontstaat uit een samensmelting van “Kinesitherapie” en de Latijnse woorden “Nova” en “Vita”,
respectievelijk “Nieuw” en “Leven”.

 

Meer dan kinesitherapie…

Kinovi Deinze combineert kinesitherapie en andere paramedische activiteiten met als doel lichaam én geest van de patiënt te optimaliseren. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu onderzocht. Volgens ditzelfde holisme hangt alles met elkaar samen, wat dus ook geldt voor het menselijk lichaam. Kinovi voorziet naast individuele begeleiding ook groepslessen in het kader van een “gezonde geest in een gezond lichaam.”

Novo…

Kinovi is een nieuwe paramedische praktijk gelegen te Deinze. De opening vond plaats begin oktober 2019.
Wij beschikken over een moderne praktijk, met de nodige aandacht voor uw comfort en privacy. De benedenverdieping bevat drie behandelruimtes, een afzonderlijke kleedkamer met douche alsook een volledig uitgeruste oefenruimte. De bovenverdieping is beschikbaar voor groepslessen, lezingen en workshops.

Vita…

Kinesitherapie, osteopathie, voedingsadvies, psychotherapie, bewegingsles… ze hebben allemaal één ding gemeen: het versterken van het lichaam om een vitaal en energiek leven te leiden. Het ontwikkelen van een betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal, geeft de patiënt toegang tot een nieuw leven waarin hij of zij als mens beter functioneert en een evenwichtige balans behoudt. Kinovi Deinze biedt ieder aspect afzonderlijk en overkoepelend aan, zowel individueel als in groep.